Over Ons

Over Ons


Talent van de Toekomst is een initiatief van Koppert Cress, Miele, Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), Gault Millau Nederland en 20-tal kwaliteitsleveranciers van de professionele gastronomie. Doel is het stimuleren van jonge talenten in de horeca, waardoor kwaliteit en continuïteit in de gastronomie wordt gewaarborgd. De Talent van de Toekomstbokaal is een wedstrijd, die jaarlijks wordt georganiseerd.
 
Stichting Talent van de Toekomstbokaal
De Stichting Talent van de Toekomstbokaal stelt zich ten doel om potentiele talenten in de gastronomie een platform te beiden waarop zij, met hun gelijken, kunnen wedijveren om de titel 'Talent van de Toekomst'.

Elk jaar organiseert de stichting de wedstrijd Talent van de Toekomst, waarin zowel teams van de zwarte als witte brigade parallel aan elkaar deelnemen. Het evenement vindt plaats in een professionele omgeving, met gebruik van de beste producten. De beoordeling is in handen van prestigieuze professionals uit de keuken en gastronomie.

De Stichting Talent van de Toekomstbokaal in een initiatief van Koppert Cress, Miele, Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), Gault Millau, die de ontwikkeling van talenten wil stimuleren. De stichting heeft geen winstoogmerk en laat zich ondersteunen door een selecte groep horecatoeleveranciers.

Founders

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen. Meer info: www.koppertcress.com

Miele - Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek. Meer info: www.miele.nl

SVH - Stichting Vakbekwaamheid Horeca - In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. SVH staat achter de Nederlandse horeca. Meer info: www.svh.nl

Gault & Millau Nederland - Dé restaurantgids voor de Nederlandse gastronomie. Het begon in de seventies met een tijdschrift over de nouvelle cuisine in Parijs, maar het groeide al snel uit tot een gids binnen en buiten Frankrijk. Een gids die meegaat met de tijd. Chef-koks die durven krijgen meer eer bij Gault&Millau, maar niet alleen chef-koks. Bij Gault&Millau is plaats voor nieuw talent, banketbakkers, wijnmakers en ambachtslieden. Gault&Millau richt zich juist op smaak en de verbeelding van de nieuwe keuken, dus een gedurfde stoof komt ook in aanmerking in plaats van alleen maar de traditionele. Meer info: www.gault-millau.nl